8 Nisan 2014 Salı

Adriano Antique Cafe & Shop


Cuma akşamı evdeysem Medcezir'i mutlaka biraz izlerim. Kim ne giymiş, skandallar kraliçesi Sedef bu hafta ne yapmış diye bakınırım :) Geçtiğimiz haftalarda Medcezir'i izlerken Yaman ve Mira deniz kenarında çok tatlı bir cafede oturuyorlardı. Bu kadar güzel manzarası olup, bu kadar sakin olan ve İstanbul'da olan neresi kaldı diye düşündüm, bulamadım.. Google sağolsun, kısa bir araştırma ile yanıt buldum :) ve sonraki sabah kahvaltıda oradaydım :) 



Adriano Antique Cafe, Tuzla Manastır bölgesinde denizin hemen kıyısında sessiz,huzurlu kendinizi sıcacık ev havasında hissedeceğiniz otantik bir mekan... Huzur ama ne huzur, yok böyle bi sakinlik.. 


Biz pazar sabahı erken saatlerde gittik, 9.00 gibiydi sanırım. Kahvaltı öncesi yürüyüş yaparız diye erken çıkmıştık ama havanın yağmurlu olması sebebiyle yürüyüş planımızı iptal edip, erkenden mekana gitmiş olduk. Saatin erken olmasına rağmen 4-5 masa doluydu. Gitmeden önce foursquare 'den yorumlara baktım. Genel olarak fiyatların çok pahalı olduğundan bahsediliyor ki hiç öyle değil, aksine porsiyonlara ve manzaraya kıyasla uygun fiyatlı bir mönüsü olduğu bile söylenebilir. Servis evet söylendiği gibi biraz yavaş ama mekan öyle ev rahatlığındaki çayın biraz geç gelmesi germiyor insanı :) 



Yukarıdakiler ise Adriano Antique Cafe & Shop 'un shop kısmından tahmin ettiğiniz gibi :)



İstanbul gürültüsünden uzak sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek isterseniz Adriano Antique Cafe'ye mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. Yalnız İstanbul'un sadece gürültüsünden uzaklaşmıyorsunuz kendisinden de baya uzaklaşıyorsunuz :) Anadolu yakasında oturmama rağmen trafiksiz yolda bile birazcık uzun sürdü Adriano Antique Cafe'ye varmak.. 

Aşağıdaki fotoğraf ise internetten, biz gittiğimizde sadece yağmurluydu ama bu tatlı mekanı böyle karlı bir havada da görmeyi isterim. Kar çok yakışmış öyle değil mi? :) Zaten bu yıl kara hasret kaldık.. Nerde o eski karlar kışlar...



Gitmek isteyenler için adres ve telefon; 
Postane Mahallesi Cafer Bey Sokak No:43, 34940 Tuzla, İstanbul 
0216 447 20 52

Sevgiler,


1 yorum: